HSS-Metaalboor-set

Art-nr. 6200001131
U bespaart: 52 %
€ 20,80 € 9,95 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
HSS Metaalboor-set
Gelegeerd of ongelegeerd staal, ijzer, koper, zink, gietijzer of brons - met deze 15-delige metaalboorset beschikt u over alle spiraalboortjes, die u voor het boren in de verschillende metalen en harde kunststoffen of plexiglas nodig heeft. Dankzij de cylindrische schacht zijn ze bovendien met alle gebruikelijke boormachines en accuboormachines te combineren.

De dubbelsnijdende, rechtsdraaiende boorpunt van deze tweespiralige HSS metaalboor met titanium-nitride coating beschikt over een maximale hardheidsgraad van 67 HRC en is 135 graden kruisgeslepen naar DIN 1412C.

Daardoor zijn deze duurzame boortjes optimaal geschikt voor het werken met bijzonder harde materialen en maken ze ook een duidelijk snellere boorgang mogelijk in vergelijking met andere boren met 118-graden kruisgeslepen boorspits met TiN-coating mogelijk. Een boor- en blindgatdiepte tot het vijfvoudige van de boordiameter zijn met deze professionele HSS-boortjes geen probleem.

De metaalboor-set beschikt in de gebruikelijke deelstappen over alle boormaten met een diameter van 1,5 tot 10 mm - tot 2,5 mm zelfs meermaals. Voor het duidelijk aflezen van de desbetreffende kenmerken, ook na meerdere keren gebruiken, is bovendien bij elke boor de maat in de schacht gegraveerd.

De complete set wordt geleverd in een stabiele kunststofbox waardoor u de boortjes altijd bij de hand hebt of kunt ophangen aan een gereedschapwand. De boortjes zijn op maat gesorteerd en gefixeerd waardoor ze er niet uitvallen . Ze kunnen dankzij de kantelbare houder makkelijk uit de box genomen worden.

Voordelen in de praktijk:

 • Complete set in Trotec merkkwaliteit
 • 15 metaal-spiraalbooortjes uit duurzaam HSS-staal met titanium-nitride coating
 • Inzetbaar in combinatie met accu boormachines en boormachines van alle merken
 • 135-graden kruisgeslepen boorpunt naar DIN 1412C - max. hardheidsgraag van 67 HRC
 • Lage slijtage en hoge duurzaamheid
 • Universeel te gebruiken voor boren in ijzer, staal, niet-metalen materiaal (niet geschikt voor aluminium), gietijzer en harde kunststoffen
 • Vele toepassingsmogelijkheden door gedeeltelijke boor-tussenmaten
 • Levering in handige bewaarbox met geïntegreerde haak voor ophangen aan de muur bij opslag
 • Technische gegevens
  Algemeen
    Artikelnummer 6.200.001.131

   Serie-uitrusting

   optioneel verkrijgbaar

   niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

Maandag 18-05 zal de winkel in Overpelt ENKEL op afspraak openen. Dit van maandag t/m vrijdag van 8:30 u - 12:00 u en van 13:00 u - 17:00 u.
Een afspraak kunt u maken door een e-mail te sturen naar store.overpelt@trotec.com.