LED-Werklamp PWLS 05-10 op batterij

Art-nr. 4455000005
U bespaart: 36 %
€ 15,60 € 9,95 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
LED-Werklamp PWLS 05-10 op batterij

Snoerloze 10 watt LED-werklamp met magneethouder, voor gebruik binnen en buiten.
Extra fel werklicht, binnen en buiten
De snoerloze LED-werklamp PWLS 05-10 biedt een heldere straal licht (650 lm) voor krachtige verlichting met optimaal zicht. Voor gebruik binnen en buiten – deze mobiele lichtstraler werkt op batterijen (incl. 4 x 1,5 V AA), is uiterst robuust, compact inklapbaar en overtuigt in de praktijk door een snelle inzetbaarheid, hoog vermogen en flexibiliteit.

De praktische lichtbron – voor thuis, hobby, vrijetijd en werkplaats
De LED-Werklamp PWLS 05-10 is veelzijdig inzetbaar binnenshuis, bij doehetzelf-klussen maar ook op bouw- en werkplaatsen. Behangen en schilderen, stucadoorsklussen in de ruwbouw, autoreparaties in de garage maar ook tuinklusjes in de schemering – alleen met een goede verlichting slaagt de klus! Ook als campinglamp, waarschuwingslicht bij autopech of bij outdooractiviteiten overtuigt de PWLS 05-10.

Flexibele positionering en bevestiging
Ontworpen voor ruwe omstandigheden, beschikt de conform beschermingsgraad IP44 ten spatwater beschermde lamp over een schokbestendige stootrand. Praktisch: de tot 180° draaiabere en in 6 standen instelbare draaggreep dient als stabiele standvoet bij het nauwkeurig bijschijnen van het werkoppervlak. Een krachtige magneethouder maakt de veelzijdigheid geheel compleet – ideaal om de werklamp veilig vast te kunnen maken aan metalen oppervlaktes.

Krachtige straler met 3 lichtsterktes
Met een vermogen van 10 watt biedt de werklamp dagwitlicht met een kleurtemperatuur van 6.000 K, gedurende ca. 3-9 uur (afhankelijke van de modus). De geïntegreerde COB-oppervlakte-LED zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van helder licht. Meer informatie over de voordelen van de COB-LED-techniek.

Modus 1 – maximale sterkte: De lichtsterkte van 650 lumen zorgt voor optimaal zicht.

Modus 2 – gereduceerde sterkte: Voor niet-verblindend licht kan de sterkte worden gereduceerd tot 195 lumen.

Modus 3 – stroboscopisch licht: De lichtflitsen kunnen als waarschuwing of markering worden gebruikt of om wilde dieren te weren.

Plaatst uw werk in het juiste daglicht
Behalve het juiste gereedschap is voor het leveren van goed vakwerk het volgende ook heel belangrijk: goed licht en de handen vrijhebben – met name bij werkzaamheden aan moeilijk toegankelijke plekken. Bovendien komt het ook nogal eens voor dat een huishouden in het donker komt te zitten. Daarom: wees voorbereid en vertrouw volledig op het direct beschikbare licht van de PWLS 05-10.

Voor de beste resultaten op de bouw- en werkplaats
Zagen, boren, leidingen leggen of stucen - alleen met goed licht bereikt u een perfect resultaat. Als er niet voldoende daglicht is, zorgt u met de PWLS 05-10 voor een goede verlichting van uw werkzaamheden.

Goed zicht in de garage
Bij reparaties aan de auto doet de PWLS 05-10 dienst als vloerverlichting en zorgt voor een goed zicht op de bodem van de carrosserie - zonder daarbij te worden gehinderd door een storende kabel of zonder de lamp vast te hoeven houden. Bij het werken aan en in de buurt van de motor kan de lamp met behulp van de magneethouder bijvoorbeeld snel aan de motorkap worden bevestigd.

Onmisbare hulp bij pech onderweg
Bandenpech is heel vervelend! Nog vervelender is het wanneer de band 's nachts moet worden verwisseld. Ga daarom op zeker en zorg ervoor dat u de inklapbare LED-lamp altijd in de auto hebt liggen! Bij een ongeluk of pech onderweg – met de PWLS 05-10 hebt u zowel een betrouwbare lichtstraler als een opvallende waarschuwingslamp aan boord. Tip: leg meteen ook de Accu-slagmoersleutel PIWS 10‑20V van Trotec in de auto, zodat ook het aan- en losdraaien van wielmoeren in een handomdraai lukt.

Praktische lichtbron bij het aflezen van meterstanden
Niet alleen in oudbouw bevinden de elektriciteits-, gas- en watermeters zich vaak in niet goed verlichte kelders. Het opnemen van de tellerstand is dan vaak een hele ondernemening, met gevaar voor struikelpartijen en al zeker wanneer de keldertrap slecht verlicht is. Ook wanneer de stroom plotseling uitvalt, levert dit met de Handlamp PWLS 05-10 geen problemen meer op en voorkomt u alledaagse ongelukjes.

Campinglamp, vislamp of partylamp voor outdoor- en vrijetijdsactiviteiten
Liefhebbers van de vrije natuur brengen met de PWLS 05-10 licht in het donker. In de tent of in de open lucht, bij het nachtvissen, bij spontane strandfeestjes, bij het jagen of bij meerdaagse trekkingtochten: de universeel inzetbare LED-lamp geeft op betrouwbare wijze licht in het donker.

Egaal lichtoppervlak dankzij COB-LED-techniek
COB betekent „Chip-on-Board“ en staat voor een LED-technologie die zorgt voor een zeer gelijkmatige verspreiding van het licht. In vergelijking met gebruikelijke LED-lampen, waarbij de afzonderlijke diodes vaak met het blote oog te zien zijn, zorgen werklampen met krachtige COB-LED-verlichting voor gelijkmatig licht over een groot oppervlak. Het totale oppervlak van de COB-LEDs wordt als één groot lichtoppervlak waargenomen.

Behalve met de voordelen op het gebied van lichtwaarneming overtuigen de moderne COB-LEDs met een hogere energie-efficiëntie ten opzichte van gebruikelijk in de handel verkrijgbare LEDs. Bij hetzelfde vermogen geven de COB-LEDs bovendien tot 20 maal feller licht dan de ouderwetse gloeilamp.

Voordelen in de praktijk:
 • Direct klaar voor gebruik dankzij x 1,5 V AA-batterijen (bij de levering inbegrepen)
 • Heldere LED-werklamp met schokbestendige stootranden
 • Hoogvermogen COB-LEDs zorgen voor gelijkmatig extra fel licht (650 lm)
 • Flexibele draaggreep en standvoet, tot 180° in 6 posities verstelbaar
 • 3 Verlichtingsmodi: fel, gereduceerd, stroboscoop-modus
 • Krachtige magneethouder voor bevestiging aan metalen oppervlaktes
 • Beschermingsgraad IP44 – beschermd tegen spatwater vanuit alle richtingen
 • Tot 9 uur lang verlichting met constante sterkte
 • Kleurtemperatuur 6.000 K (daglicht-wit)
 • Compact en platgevouwen op te bergen
 • Technische gegevens
  Algemeen
    Artikelnummer 4.455.000.005
  Technische gegevens
    Opgenomen vermogen Vlak-LED [W] 10
    Lichtstroom Vlak-LED [lm] 650
    Brandduur Vlak-LED hoge lichtsterkte: 3-4 uur
  lage lichtsterkte: 9-10 uur
  Functies en uitrustingen
    Aan/uit-schakelaar
    Softgrip
    flexibele ophanghaak
    Handlusbevestiging
    Accu-capaciteitsindicatie niet aanwezig
    Accu verwisselbaar
  Afmeting
    Lengte (zonder verpakking) [mm] 40
    Breedte (zonder verpakking) [mm] 160
    Hoogte (zonder verpakking) [mm] 125
  Gewicht
    (zonder verpakking) [kg] 0,37
  Standaardleveromvang
  Accessoireleveromvang
    Riemclip

   Serie-uitrusting

   optioneel verkrijgbaar

   niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

Maandag 18-05 zal de winkel in Overpelt ENKEL op afspraak openen. Dit van maandag t/m vrijdag van 8:30 u - 12:00 u en van 13:00 u - 17:00 u.
Een afspraak kunt u maken door een e-mail te sturen naar store.overpelt@trotec.com.