Accu-reciprozaag PRCS 10-20V

Art-nr. 4431000110
U bespaart: 46.68 €
€ 101,63 € 54,95 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
Accu-reciprozaag PRCS 10-20V

Snoerloze reciprozaag met een krachtige 20V/2Ah-flexpower-multi-accu van Trotec – voor uitdagende zaagklussen in diverse soorten materiaal
Een stuk waterleiding dat uit de muur steekt, de jaarlijks terugkerende snoeibeurten in de tuin, het kleinsnijden van multiplex of het op maat snijden van houten planken – op bouwplaatsen maar ook in en om het huis zijn er veel zaagklussen die heel handig met een snoerloze accu-reciprozaag kunnen worden uitgevoerd.

Rechte of gebogen zaagsnedes, invalzagen of het strak afzagen van uitstekende leidingbuizen: de compacte maar robuuste accu-reciprozaag, ook wel tijgerzaag of schrobzaag genoemd, PRCS 10‑20V is met de juiste zaagbladen geschikt voor het zagen van kunststof, hout en metaal.

Langdurige Accu-Power – compatibel met diverse andere soorten accugereedschap van TrotecDe krachtige en duurzame 20V/2Ah lithium-ion accu zorgt voor een langdurig hoog zaagvermogen, zelfs bij een lage accucapaciteit. De 3-traps capaciteitsaanduiding in de accubehuizing laat met één druk op de knop de laadtoestand zien, ook als de accu niet is aangesloten aan het apparaat. Een compleet lege accu is met de in de leveringsomvang inbegrepen snellader al na 1 uur laden weer voor de volle 100 % klaar voor gebruik. De 20V/2Ah flexpower-multi-accu van de PRCS 10‑20V is ook met overige Trotec-PowerTools te gebruiken. Bovendien is nog een extra accu vekrijgbaar bij Trotec.

Zonder gereedschap 30° verstelbare geleidingsschoenDe flexibele geleidingsschoen van de reciprozaag kan tot een hoek van 30° aangepast worden aan het werkoppervlak. Om de zaagbladen optimaal te gebruiken kan de geleidingsschoen zonder gebruik van gereedschap worden ingesteld op de juiste lengte voor het bereiken van de gewenste zaagdiepte. De maximum zaagdiepte bedraagt bij de PRCS 10‑20V in hout 100 mm, in metaal 8 mm en in aluminium 10 mm. Mocht u met een zaagblad willen werken dat hoger is dan de uitsparing in de geleidingsschoen, dan kunt de schoen gewoon eraf trekken.

Op het materiaal aangepaste zaagsnelheidOpdat u elk materiaal goed kunt bewerken, kan het toerental - dat wil zeggen de snelheid van de zaagbewegingen - tussen 0 en 3.000 min-1 ook tijdens het zagen traploos worden gereguleerd met behulp van de aan-/uitschakelaar: van licht indrukken voor een lage snelheid tot volledig ingedrukt voor de maximale snelheid. Heel gemakkelijk en intuïtief!

Hiermee zaagt u alles door

Inschakelbare pendelslagDesgewenst kunt u uw zaagwerkzaamheden optimaliseren met een pendelbeweging van het zaagblad van 20 mm. Dat is vooral nuttig wanneer een snelle voortgang van de werkzaamheden gewenst is. Stand 1 (pendelbeweging aan) is zeer geschikt voor zacht materiaal en bij het zagen van hout in de richting van de vezel. Bij het bewerken van hard of zeer dun materiaal en als de zaagsnedes nauwkeurig en schoon moeten zijn, is het aan te bevelen de pendelbeweging uit te schakelen (stand 0).

Zonder gereedschap wisselen van het zaagbladDe zaagbladen kunnen dankzij de gebruiksvriendelijke snelspanaansluiting zonder gebruik van extra gereedschap in een handomdraai worden gewisseld. In de leveringsomvang is reeds een HCS-houtzaagblad (6 TPI) inbegrepen. Uiteraard kunnen diverse andere universele ½"- en S-schachtzaagbladen voor hout en metaal evenals bi-metaalzaagbladen worden gebruikt. Als bijpassende accessoires biedt Trotec u 3 meerdelige zaagbladensets voor diverse soorten materiaal en vereisten.

Veiligheid vooropHet ergonomische beugeldesign van de handgreep, de rubber softgrip-pads en de opstaande rand aan de voorzijde zorgen voor een stevige grip waardoor de zaag goed geleid kan worden voor het maken van krachtige en nauwkeurige zaagsnedes. Dankzij de optimale gewichtsverdeling is de PRCS 10‑20V in elke werkhouding optimaal hanteerbaar. Om verwondingen te voorkomen, bijvoorbeeld door het per ongeluk inschakelen, is de accu-reciprozaag uitgevoerd met een inschakelblokkering. In de meegeleverde transportkoffer kunnen de zaag en de accessoires veilig en handig overal mee naar toe worden genomen of stofvrij worden opgeslagen.

Overtuigt met comfort en vermogenKort maar krachtig: als snoerloos vermogen, hoge mate van nauwkeurigheid en aangenaam comfort voorop staan bij het uitvoeren van uw zaagwerkzaamheden dan is de accu-reciprozaag PRCS 10‑20V van Trotec gegarandeerd voor u de juiste keus. Snel aan de slag dus – de volgende klus komt eraan!

Voordelen voor de praktijk:

 • Flexpower-multi-accu 20 V 2,0 Ah – flexibel te gebruiken met ander Trotec-20-V-accu-gereedschap
 • Aan het materiaal aangepast werken dankzij traploze toerentalregeling via de aan-/uitknop
 • Inschakelbare pendelbeweging
 • Geleidingsschoen tot 30° verstelbaar zonder gebruik van extra gereedschap
 • Snelspanaansluiting voor uiterst snel wisselen van zaagbladen zonder gebruik van extra gereedschap
 • Handgreep in beugeldesign met softgrip-pads
 • Rubberen greepzone aan de voorzijde voor extra goede grip
 • Gemakkelijk te hanteren door een optimale gewichtsverdeling
 • Geschikt voor gebruikelijk in de handel verkrijgbare zaagbladen met S-schacht of universele 1/2"-schacht
 • Inclusief snellader (1h), HCS-houtzaagblad (6 TPI) en transportkoffer
 • Technische gegevens
  Algemeen
    Artikelnummer 4.431.000.110
  Technische gegevens
    Stationair toerental 0 - 3.000 min-1
    Slingerslag [mm] 20
    Zaagdiepte max. hout [mm] 100
    Zaagdiepte max. aluminium [mm] 10
    Zaagdiepte max. metaal [mm] 8
  Elektrische waarden
    Beschermingsklasse III
  Geluidswaarden volgens EN 62841
    Geluidsdrukniveau [dB(A)] 83,28
    Geluidsvermogenniveau [dB(A)] 94,28
    Onzekerheid (K) [dB] 3
  Trillingsinformatie volgens EN 62841
    Trillingsemissiewaarde (ah) Planken [m/s²] 15,55
    Onzekerheid (K) Planken [m/s²] 1,5
    Trillingsemissiewaarde (ah) Houten balk [m/s²] 14,53
    Onzekerheid (K) Houten balk [m/s²] 1,5
  Capaciteitsindicatie
    Nominale spanning [V] 20
    Accucapaciteit [Ah] 2
    Capaciteitsindicatie 3-traps
    Accutype Li-Ion
    Akku - Ladezeit [h] 1
  Afmeting
    Lengte (zonder verpakking) [mm] 390
    Breedte (zonder verpakking) [mm] 80
    Hoogte (zonder verpakking) [mm] 180
  Gewicht
    (zonder verpakking) [kg] 2,4
  Uitrusting, eigenschappen en functies
  Functies en uitrustingen
    Traploze toerentalregeling (in- en uitschakelaar)
    Continue-bedrijf
    Toerentalregeling tijdens continubedrijf
    Softstart
    Wisselen van opzetstukken zonder gereedschappen
    Universele opname / S-schachtopname
    Zonder gereedschap verstelbare geleideschoen
    30 ° kantelbare geleideschoen
    Softgrip
    LED licht

   Serie-uitrusting

   optioneel verkrijgbaar

   niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

Helaas is de winkel te Overpelt vanwege het coronavirus voorlopig tot en met 03 april 2020 gesloten. De online shop staat onveranderd rond de klok voor u beschikbaar.