Design-luchtreiniger AirgoClean 10 E

Art-nr. 1580001010
U bespaart: 29 %
€ 71,12 € 49,95 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
Design-Luchtreiniger AirgoClean 10 E

Schone lucht inschakelen - schadelijke stoffen uitschakelen
Hoe schoner en minder onbelast de lucht die wij dagelijks inademen is, des te beter voelen we ons. Echter reeds een theelepel slaapkamerstof bevat gemiddeld 1.000 huisstofmijten en 250.000 minuscule huisstofmijtuitwerpselen - en daarbij komen normaliter ook nog pollen, fijnstof, bacteriën en virussen. Wie kan dan nog genieten van een gezonde slaap?

Dat is inderdaad moeilijk voor te stellen - tenzij men vertrouwt op de volledig automatische en krachtige luchtreiniging door de AirgoClean 10 E: De exclusief alleen bij Trotec verkrijgbare luchtreiniger is voor ruimtes tot 20m² oftewel 50m³ de optimale oplossing, want de AirgoClean 10 E bevrijdt de lucht betrouwbaar van allergenen zoals pollen, dierharen of schimmelsporen, fijnstof, bacteriën, virussen en chemische dampen. Kortom - van alles, wat 's nachts een ontspannen slaap verhindert en overdag het prestatievermogen vermindert.

De uiterst compact geconstrueerde luchtreiniger combineert twee bijzonder sterke filters tot een hoogst effectief ruimtelucht-filtersysteem: een Dacron- en een HEPA-filter. Daarbij is het Dacron-Systeem dankzij zijn allergie-neutrale Synthesevezels ideaal geschikt als voorfilter en garandeert in de combinatie met het beproefde HEPA-filter een filterefficiëntie van 95% van alle in de ruimtelucht aanwezige schadelijke stoffen.

Bovendien is de AirgoClean 10 E voorzien van een geïntegreerde ionisator , die voor een nog betere luchtkwaliteit zorgt. Deze produceert namelijk negatieve ionen met antistatische werking, die de in de lucht aanwezige stofdeeltjes negatief opladen en naar de grond laten zakken, omdat ze zwaarder zijn dan de omgevingslucht. Daar kunnen ze dan zonder problemen opgezogen worden. Op deze manier wordt de ruimtelucht nog effectiever gereinigd en ook nog van actieve zuurstof voorzien.

Schonere lucht zorgt voor een ontspannen slaap

Het volledig automatisch werkende apparaat wordt aan de centrale bedienkop ingeschakeld, waarbij in totaal drie ventilatiestanden ter beschikking staan. Goed om te weten: De AirgoClean 10 E maakt met zijn hoogst effectieve filtersysteem een natuurlijk leefklimaat mogelijk, omdat hij de belastende stoffen zonder het gebruik van schadelijke ozon uit de lucht filtert en daarna alleen de gereinigde lucht weer in de ruimte terugblaast.

Met zijn aansprekend design past de luchtreiniger in elke moderne woon- en werkomgeving. Bovendien garandeert zijn stille loop een ongestoorde nacht en - dankzij de betere lucht - ook een ontspannen slaap. De makkelijke bediening en het eenvoudig te wisselen filter zijn verdere pluspunten van het apparaat.

Beter ademen, makkelijker leven

Verwijder alle onzichtbare stofbronnen in uw woning: een normaal bureau herbergt honderd keer meer bacteriën, virussen en ziektekiemen dan een keuken. Tapijten nemen verontreinigingen op tot het achtvoudige van hun eigen gewicht. Fijnstof van buiten baant zich een weg naar binnen door iedere kier. Meubels, laminaat, bouwpanelen en gordijnen kunnen formaldehyde bevatten dat gedurende decennia vrijkomt en in de woonruimte terecht komt.

Met de AirgoClean 10 E van Trotec zorgt u makkelijk en snel voor schone, onbelaste ruimtelucht - geniet van het goede gevoel van vrij doorademen

Opties en functies:

 • AirgoClean filtert op effectieve wijze pollen en andere allergenen, fijnstof, sigarettenrook, geurtjes en bacteriën, schimmels en virussen uit de lucht
 • Tweetraps luchtfiltersysteem met Dacron-voorfilter en HEPA-filter
 • Geschikt voor volledig automatische luchtreiniging van ruimtes tot 50 m³
 • Reinigingsvolume max. 135 m³/h
 • 3 ventilatiestanden
 • Verbeterde luchtreiniging door de ionisator
 • Compact en krachtig met makkelijke bediening
 • Eenvoudige wisseling van het filter
 • Geluidsarm: max. 55 dB (A)
 • Gering energieverbruik
 • Dankzij standvoeten als stationair apparaat te gebruiken
 • Top prijs-kwaliteit verhouding


Technische gegevens
Algemeen
  Artikelnummer 1.580.001.010
Luchthoeveelheid
  Geschikt voor ruimten tot [m²] 20
  Niveau 1 [m³/h] 55
  Niveau 2 [m³/h] 105
  Niveau 3 [m³/h] 135
Elektrische waarden
  Netaansluiting 230 V/50 Hz
  Opgenomen vermogen [kW] 0,045
  Nominale stroomopname [A] 0,2
Elektrische aansluiting
  Aansluitstekker CEE 7/17 (contourstekker)
  Kabellengte [m] 1,9
Geluidswaarden
  Niveau 1 - Afstand 1 m [dB(A)] 41,3
  Niveau 2 - Afstand 1 m [dB(A)] 51,1
  Niveau 3 - Afstand 1 m [dB(A)] 54,4
Ventilator
  radiaal
  axiaal
  Ventilatortrappen 3
Afmeting
  Lengte (zonder verpakking) [mm] 183
  Breedte (zonder verpakking) [mm] 272
  Hoogte (zonder verpakking) [mm] 296
Gewicht
  (zonder verpakking) [kg] 2,5
Uitrusting, eigenschappen en functies
Uitrusting
  Ionisatie
Filtervervangings-indicatie
  Hoofdfilter
  Voorfilter
Filter
  Voorfilter Synthetische vezels
  voor zwevende stoffen HEPA-filter
  Filterefficiëntie H 11 (95,0%)
Mobiliteit
  Opstelvoeten
  verrijdbaar

 Serie-uitrusting

 optioneel verkrijgbaar

 niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

Helaas is de winkel te Overpelt vanwege het coronavirus voorlopig tot en met 03 april 2020 gesloten. De online shop staat onveranderd rond de klok voor u beschikbaar.