Design Terrasverwarming IRS 2020

Art-nr. 1410003930
U bespaart: 83.69 €
€ 223,64 € 139,95 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
Design Terrasverwarming IRS 2020

De elegante manier van verwarmen: flexibel te gebruiken halogeen-infraroodstraler uit aluminium en rvs voor terras, balkon of horeca
Neem de zomer stijlvol mee in de verlenging

Zelfs aan de langste zomer komt een eind. Om thuis het balkon of het overdekte terras ook in de overgangsseizoenen of zelfs het hele jaar door te kunnen gebruiken is deze esthetisch vormgegeven design staande warmtestraler IRS 2020 van hoogwaardig aluminium en rvs aan te bevelen als flexibel inzetbare warmtebron. En voor gezellige grillavonden of tuinfeestjes is de slanke infraroodstraler een praktische en visueel zeer aantrekkelijke manier van verwarmen. Ook maakt de robuuste en tegen spatwater beschermde halogeenverwarming in de horeca een merkbare toename mogelijk van het gebruik van de buitenruimten. Ook als de zon niet mocht schijnen, geven gasten immers vaak de voorkeur aan zitplaatsen buiten.

Het stijlvolle design van de hoogwaardige warmtestraler past perfect in ieder interieur. De paddenstoelvormige reflector en de standvoet zijn gemaakt van mat glimmend aluminium, de in hoogte verstelbare telescoopstang is gemaakt van rvs.

Tweetraps weldadige rondom-warmte met één druk op de knop

De in vergelijking tot straalkachels op gas verrassend lichte en energiebesparende infraroodstraler biedt u twee krachtige warmtestanden (1.000 W / 2.000 W). De twee geïntegreerde 1.000 W halogeen-infraroodbuizen verspreiden zonder opwarmtijd in alle richtingen een gelijkmatige warmte rondom. Direct merkbaar op de huid, zonder verwarming van de lucht in de omgeving en compleet zonder nare geur of storend geluid. Ideale voorwaarden om het hele jaar door bij aangename temperaturen door te brengen in de open lucht onder een stralende hemel en het zomerse gevoel langer vast te houden.

In een handomdraai traploos in hoogte verstelbaar

Overigens, verlenging: met de traploos in hoogte verstelbare telescoopbuis met praktische draaivergrendeling kan de straalhoogte naar wens worden aangepast van 1,94 m tot 2,09 m.

's Avonds langer buiten zitten

De twee hoogwaardige halogeen-infraroodbuizen van de IRS 2020 wekken warmte op volgens het natuurlijke principe van zonnestralen. En dat zeer energie-efficiënt omdat een groot deel van de verbruikte energie wordt omgezet in directe warmte. Niet de lucht in de omgeving wordt door de infraroodstraler verwarmd, maar de voorwerpen en de personen in de directe omgeving nemen de warmte op, slaan deze op en geven deze als secundaire straling weer af aan de omgeving. Het resultaat is een gelijkmatige en doelgerichte verspreiding van de warmte.

De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daabij stof wordt opgewerveld door een ventilator, zodat ook mensen met astma en mensen die last hebben van een allergie zich in de buurt van deze warmtestraler kunnen ophouden en gezond kunnen ademhalen – voor lange, gezellige avonden buiten!

Veiligheid voorop: met kantelbeveiliging en beschermend rooster

Wanneer een uitgelaten groepje mensen het gezellig heeft, gaat het er wel eens turbulent aan toe, vooral als er ook kinderen of huisdieren bij zijn. Mocht de warmtestraler ondanks zijn stabiele standvoet toch eens dreigen om te vallen dan schakelt de kantelbeveiliging meteen de stroomtoevoer naar het warmte-element uit.

Het apparaat is conform IP34 beschermd tegen spatwater en tegen het binnendringen van vaste voorwerpen. Voor extra veiligheid bevindt de verwarmingsbuis zich achter een beschermend rooster om per ongeluk aanraken te voorkomen. Zo kunt u met een veilig gevoel zorgeloos genieten.

De Design-infraroodstraler IRS 2020 wordt reeds gedeeltelijk gemonteerd geleverd. Gewoon uitpakken, met enkele handelingen in elkaar zetten, de 1,75 meter lange kabel met stekker (CEE 7/7) in het stopcontact steken en de slank gevormde paddenstoelverwarming verspreidt reeds heerlijke warmte voor gezellige uurtjes in de buitenlucht.

Voordelen in de praktijk:

 • Infraroodwarmte zonder voorverwarmen
 • Hoogwaardige halogeen-infraroodbuizen
 • Gelijkmatige warmte rondom
 • 2 warmtestanden: 1.000 W / 2.000 W
 • Spatwater beschermd (IP34) voor overdekte buitenruimten
 • Rooster ter bescherming tegen het aanraken van de verwarmingsbuizen
 • Verfijnd design: reflector en standvoet van aluminium, telescoopbuis van roestvrij staal
 • Traploos in hoogte verstelbaar van 194 tot 209 cm
 • Geïntegreerde kantelbeveiliging
 • Schoon, zonder condensvorming, geurloos en zonder storend geluid
 • Geen opwervelend stof, derhalve geschikt voor mensen met een allergie
 • Energie-efficiënt


Technische gegevens
Algemeen
  Artikelnummer 1.410.003.930
Verwarmingsvermogen
  Niveau 1 [kW] 1
  Niveau 2 [kW] 2
Elektrische waarden
  Netaansluiting 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Nominale stroomopname [A] 8,7
  aanbevolen afzekering [A] 10
  Opgenomen vermogen [kW] 2
Elektrische aansluiting
  Kabellengte [m] 1,75
Uitvoering van behuizing
  RVS (telescoopstang)
Veiligheidskenmerk
  IP-beschermingsgraad IP34
Afmeting
  Lengte (zonder verpakking) [mm] 590
  Breedte (zonder verpakking) [mm] 590
  Hoogte (zonder verpakking) [mm] 2.090
Gewicht
  (zonder verpakking) [kg] 11,5
Uitrusting, eigenschappen en functies
Functies en uitrustingen
  Aan- / uit-schakelaar
  Kantelbeveiliging
  Aantal verwarmingsniveaus 2
  Eenvoudige bediening
  Snelle verwarming door directe infraroodwarmte
  Aantal halogeen-verwarmingselementen 2
  Geen opwervelend stof (geschikt voor allergische personen)
  Geur- en geruisloze werking
Mobiliteit
  Opstelvoet

 Serie-uitrusting

 optioneel verkrijgbaar

 niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

U kunt Trotec bereiken via de email: store.overpelt@trotec.com en telefonisch +32 (0) 11393270