Chirurgisch mondkapje, wegwerp mond-neuskapje 150 stuks

Art-nr. KIT0003446
U bespaart: 144.43 €
€ 274,42 € 129,99 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
Chirurgisch mondkapje, wegwerp mond-neuskapje 150 stuks
Chirurgisch mondkapje/mondmasker, wegwerp mond-neuskapje 150 stuks

  • Een goede gezondheid is van groot belang: kwaliteit en veiligheid staan daarom voorop.
  • Chirurgisch mondkapje (medical surgical mask) conform testprotocol van een geaccrediteerd Europees laboratorium in het kader van de coronapandemie.
  • Voldoet volledig aan de norm GB/T 32610-2016 en voldoet met een gemeten filtercapaciteit van > 96,5 % ook aan de strenge eisen conform DIN EN 14683:2019.
  • 3-laags chirurgisch mondmasker geschikt voor medisch gebruik; mond-neuskapje in een pakket van 150 stuks.
  • Hoogwaardig en huidvriendelijk.
  • Hoge mate van draagcomfort dankzij elastische bandjes en instelbare neusbeugel.
  • Kleur: blauw.


Dankzij de aan de anatomie aan te passen pasvorm en het zachte vlies aan de rand biedt het mond-neuskapje een hoog draagcomfort. De elastische bandjes en apart aan te drukken neusbeugel zorgen ervoor dat het kapje zo min mogelijk stoort tijdens het dragen.

Goed om te weten! De Europese markt wordt op dit moment overspoeld met nagenoeg onbruikbare mond-neusbeschermingsmaskers. Dergelijke maskers worden deels onder zeer slechte hygiënische omstandigheden geproduceerd en vaak wordt de elementaire filterlaag vervangen door een papieren laag. De kwaliteit van neus-mondbeschermingsmaskers kan worden gecontroleerd aan de hand van de 4-punten-check:

1. pasvorm

2. watertest

3. filterlaagtest

4. brandtest

Zie hiervoor ook onze video: [1]

Als marktleider in Duitsland op het gebied van de productie van en de handel in hoogwaardige luchtreinigers met HEPA-filters, die o.a. in steriele medische ruimtes (bijvoorbeeld operatiekamers) worden gebruikt, kent Trotec de eisen die worden gesteld aan kwalitatief hoogwaardig filtermateriaal als geen ander.

De door ons aangeboden filterproducten, inclusief ons hoogwaardige wegwerp mond-neuskapje in een verpakking met 150 stuks, zijn door onafhankelijke, geaccrediteerde instituten in Europa op werkzaamheid getest en bieden behalve een optimale filtercapaciteit ook de voor medisch gebruik vereiste correcte ademweerstand. Graag sturen wij u op aanvraag de testresultaten toe! Elke binnenkomende levering wordt in ons geaccrediteerd laboratorium steekproefsgewijs controleerd. Want niets is belangrijker dan uw gezondheid.

Let op: het betreft een verzegeld hygiëne-artikel dat na opening niet meer retour kan worden genomen.

Technische gegevens
Algemeen
  Artikelnummer 4.310.010.010

 Serie-uitrusting

 optioneel verkrijgbaar

 niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

Maandag 18-05 zal de winkel in Overpelt ENKEL op afspraak openen. Dit van maandag t/m vrijdag van 8:30 u - 12:00 u en van 13:00 u - 17:00 u.
Een afspraak kunt u maken door een e-mail te sturen naar store.overpelt@trotec.com.