KN95 beschermingskapje met deeltjesfilter (GB2626-2006) in een pakket van 10 stuks

Art-nr. 4310010015
U bespaart: 34 %
€ 91,45 € 59,99 incl. BTW

Nettoprijs weergeven

excl. verzendkosten Verzendkostencalculator
Leverstatus: Direct leverbaar
KN95 beschermingskapje met deeltjesfilter (GB2626-2006) 10 stuks
Beschermingskapje KN95 met deeltjesfilter voor medisch gebruik.

Hypoallergeen, hoge filtratie-efficiëntie.

Hoge mate van draagcomfort dankzij elastische bandjes en neusbeugel.

Filtercapaciteit >95%. De filterkwaliteit van de mondkapjes ten behoeve van ademhalingsbescherming conform GB2626-2006 is succesvol getest in een geaccrediteerd onderzoekscentrum van de IDEWE Group. Het door ons aangeboden type KN95 kan als gevolg van een positieve ATP-test voor het filteren van virussen worden beschouwd als een masker met beschermingsgraad FFP2.

Om ervoor te zorgen dat het kapje goed aansluit, bevelen we u aan om als extra bescherming de rand van het kapje met medische tape luchtdicht vast te plakken op de neusrug.

De maskers zijn uitsluitend bedoeld voor personeel in medische beroepen!

Goed om te weten!De Europese markt wordt op dit moment overspoeld met nagenoeg onbruikbare en voor de drager ervan soms zelfs gevaarlijke ademhalingsbeschermingsmaskers. Dergelijke maskers worden deels onder zeer slechte hygiënische omstandigheden geproduceerd en vaak wordt de elementaire filterlaag vervangen door een of meer papieren lagen. De filterkwaliteit, ademweerstand en de microbiologische staat (hygiëne) van deze beschermingsmaskers zijn voor de leek niet controleerbaar!

Als marktleider in Duitsland op het gebied van productie van en handel in hoogwaardige luchtreinigers met HEPA-filters, die o.a. in steriele medische ruimtes (bijvoorbeeld operatiekamers) worden gebruikt, kent Trotec de eisen die worden gesteld aan kwalitatief hoogwaardig filtermateriaal als geen ander. De door ons aangeboden filterproducten, inclusief ons hoogwaardige KN 95 ademhalingsbeschermingsmasker, zijn door onafhankelijke, geaccrediteerde instituten in Europa op werkzaamheid getest en bieden behalve een optimale filtercapaciteit ook de vereiste correcte ademweerstand. Graag sturen wij u op aanvraag de testresultaten toe! Elke binnenkomende levering wordt in ons geaccrediteerd laboratorium steekproefsgewijs controleerd. Want niets is belangrijker dan uw gezondheid.

Let op: het betreft een verzegeld hygiëne-artikel dat na opening niet meer retour kan worden genomen.

Technische gegevens
Algemeen
  Artikelnummer 4.310.010.015

 Serie-uitrusting

 optioneel verkrijgbaar

 niet beschikbaar

Productinfo:

+32 11 393270

Ma. t/m. Vr.: 8:00 – 17:00 uur

E-Mail: online-be@trotec.com

Gebruik ons contactformulier

Adres:

Klein Siberiestraat 1C

B-3900 Overpelt

Maandag 18-05 zal de winkel in Overpelt ENKEL op afspraak openen. Dit van maandag t/m vrijdag van 8:30 u - 12:00 u en van 13:00 u - 17:00 u.
Een afspraak kunt u maken door een e-mail te sturen naar store.overpelt@trotec.com.